Maatwerk armaturen

Gebouwen en ruimtes zijn zeer divers. Dit geldt ook voor opdrachtgevers en architecturen. Een goed verlichtingsplan maken vereist dan ook maatwerk om specifieke eisen en wensen naar voren te laten komen. Bij Arpalight zijn we expert in het vertalen van deze eisen en wensen naar concrete projectverlichting. Bij het realiseren van de perfecte fysieke omgeving met de juiste verlichting en akoestiek werken we meestal met standaard armaturen. Sommige ruimtes en situaties vereisen echter andere toepassingen. Een afwijkende maatvoering, een bijzonder esthetisch beeld, een aangepaste lichttechniek of een ander prijsniveau: Arpalight is uw specialist in maatwerk armaturen.

De ontwikkeling van een product op maat

Bij Arpalight zijn kennis, ervaring en faciliteiten aanwezig om producten te ontwikkelen en te laten produceren. Bijzondere projectverlichting is voor ons dus geen probleem; we vertalen de eisen en wensen van elke klant in een concrete oplossing en kunnen zo een verlichtingsplan maken dat écht resultaat oplevert. Een maatwerk armatuur ontwikkelen en produceren gaat bij Arpalight altijd middels een snelle, pragmatische aanpak.

Veel voorkomend maatwerk

Deze snelle, pragmatische aanpak is ons handelsmerk. Wat voor projectverlichting er ook gevraagd wordt; wij zoeken naar de beste oplossing. Enkele voorbeelden van verlichting op maat zijn:

  • Profielen met de perfecte lengte en exact de juiste hoeveelheid licht
  • Aanpassingen van bestaande armaturen
  • Grote objecten, zoals kroonluchters
  • Decoratieve lampen van specifiek materiaal
  • Circulaire lampen, gemaakt van oud, hergebruikt materiaal

Onze expertise ligt in het snel vertalen van de wensen naar een concreet product. Van kleine tot middelgrote oplagen, met een doorlooptijd van twee maanden. Maatwerk en Arpalight: geen uitdaging is ons te groot.

WILT U MEER INFORMATIE?

WILT U MEER INFORMATIE?