Onze passie

Onze passie is het creëren van perfecte ruimtes, waarin mensen in staat worden gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Wij vormen uw droomruimte tot een tastbaar idee en kneden het net zo lang totdat er een perfect verlichtingsplan op tafel ligt. Vervolgens begeleiden we u bij het monteren en het implementeren van uw nieuwe verlichting. Met behulp van originele ideeën en een passie voor verlichting en akoestiek, maar ook door de meest vernieuwende technieken kunnen wij het ideale lichtplan ontwerpen.
[wpex more="Lees verder" less="Tekst inklappen"]

Liefde voor moderne techniek

Arpalight is sinds 1980 actief in projectverlichting en werkt vanuit twee vestigingen: Bavel en Heerenveen. Samen met architecten en opdrachtgevers worden ontwerpen gemaakt, terwijl installateurs worden betrokken bij de uitvoering van een verlichtingsplan. Het team van Arpalight bestaat uit zo’n 16 enthousiaste mensen die een passie voor licht hebben en die in staat zijn een verscheidenheid aan wensen uit te voeren. Van ontwerp en engineering tot de productie van maatwerkarmaturen: in een tijdsbestek van enkele maanden worden ideeën tot uitvoering gebracht.

De lichttechniek ontwikkelt zich ontzettend snel en dit stelt ons in staat om steeds nieuwere, originele oplossingen te bedenken. Wij verdiepen ons in alle nieuwe technieken en maken ze beschikbaar voor onze klanten, zodat u altijd met een modern verlichtingsplan het beste uit uw omgeving en uzelf kunt halen. Lichtadvies is een uniek verhaal voor iedereen.

Vertel uw verhaal

Een lichtplan ontwerpen betekent dat er rekening gehouden moet worden met de gebruiker van het licht: wat is het daadwerkelijke gebruik van het licht, hoe ziet de architectuur van het gebouw eruit en hoe is de omgeving waarin het licht wordt geplaatst? In ons verlichtingsplan vertellen wij met passie voor het vak uw verhaal; een verhaal waarin alle delen verbonden worden en een mooi geheel van verlichting en akoestiek ontstaat.
[/wpex]

Alles draait om de wensen van de klant en daarom stellen we graag vragen. Vragen stellen is een vak apart maar juist dat is wat ons bijzonder maakt. We graven door tot we de essentie van het project weten. En met dat inzicht maken we op maat gesneden lichtplannen.

Liefde voor techniek

Wat gaat er sneller dan de ontwikkeling van lichttechniek? Het is fantastisch welke mogelijkheden er de laatste jaren gekomen zijn. Wij verdiepen ons hierin en maken ze beschikbaar.

Architectuur en design

In onze genen staan de woorden architectuur en design geschreven. Wij zijn er van overtuigd dat iets niet alleen goed moet zijn maar ook mooi mag zijn.

Verrassen

De wereld verandert enorm snel, zeker op het gebied van techniek en materialen. In elke opdracht proberen we onze klant te verrassen met nieuwe, innovatieve oplossingen en producten.

Perfect

We houden van resultaat. Van iets dat werkt tot in de kleinste details. "Perfect" is het mooiste compliment wat we graag iedere dag horen. En daar doen we alles voor.

Wilt u graag ook passie in de plannen?