Onze passie

Onze passie is het creëren van perfecte ruimtes, waarin mensen in staat worden gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Wij vormen uw droomruimte tot een tastbaar idee en kneden het net zo lang totdat er een perfect verlichtingsplan op tafel ligt. Vervolgens begeleiden we u bij het monteren en het implementeren van uw nieuwe verlichting. Met behulp van originele ideeën en een passie voor verlichting en akoestiek, maar ook door de meest vernieuwende technieken kunnen wij het ideale lichtplan ontwerpen.
Lees verder

Alles draait om de wensen van de klant en daarom stellen we graag vragen. Vragen stellen is een vak apart maar juist dat is wat ons bijzonder maakt. We graven door tot we de essentie van het project weten. En met dat inzicht maken we op maat gesneden lichtplannen.

Liefde voor techniek

Wat gaat er sneller dan de ontwikkeling van lichttechniek? Het is fantastisch welke mogelijkheden er de laatste jaren gekomen zijn. Wij verdiepen ons hierin en maken ze beschikbaar.

Architectuur en design

In onze genen staan de woorden architectuur en design geschreven. Wij zijn er van overtuigd dat iets niet alleen goed moet zijn maar ook mooi mag zijn.

Verrassen

De wereld verandert enorm snel, zeker op het gebied van techniek en materialen. In elke opdracht proberen we onze klant te verrassen met nieuwe, innovatieve oplossingen en producten.

Perfect

We houden van resultaat. Van iets dat werkt tot in de kleinste details. "Perfect" is het mooiste compliment wat we graag iedere dag horen. En daar doen we alles voor.

Wilt u graag ook passie in de plannen?