Luxe woonhuizen

Wat u ook zoekt in uw verlichting, inspiratie is overal. Bij Arpalight hebben we jarenlange ervaring met luxe woonhuizen, villa’s, appartementen en penthouses. Een professioneel verlichtingsplan voor zulke luxe woningen vraagt om een professionele aanpak op maat. De specialisten van Arpalight houden bij het maken van een professioneel verlichtingsplan altijd rekening met de nieuwste technieken, verrassende toepassingen en de verwachtingen van de bewoners, hoe hooggespannen die ook zijn. U vindt in Arpalight dan ook de partner voor verlichting en inspiratie die u zoekt.

Verlichting, inspiratie en passie

De specialisten van Arpalight gaat met de grootste passie voor het vak aan de slag met een professioneel verlichtingsplan voor uw luxe woonhuis. Waarom werken met Arpalight?
[wpex more="Lees verder" less="Tekst inklappen"]
Wij zorgen dat uw droom werkelijkheid wordt door:

  • Verrassende lichtontwerpen
  • Visualisaties en animaties waardoor het lichteffect vooraf te zien is
  • Een strakke kosten bewaking

We integreren uw verlichting in de architectuur, zodat uw verlichtingsplan op maat perfect past bij uw luxe woonhuis. Ons doel is om de bewoner in staat te stellen om verschillende sferen te kunnen realiseren op verschillende momenten van de dag. Door onze kennis in lichttechniek weten we waarom, hoe en wat toe te passen in uw woning. Dit doen we met behulp van onze jarenlange ervaring met talloze verlichtingsplannen en tevreden klanten. Geen uitdaging is ons te groot. Niets is dan ook mooier dan samen met u uw woondromen te realiseren.
[/wpex]

Voor luxe wonen is licht het medium waarmee alles tot waarde komt. De architectuur, de inrichting, kunst en bovenal de (verschillende) sferen. In eerste aanleg maken we hiervoor een lichtplan waarin de uitgangspunten in beeld vertaald worden. Beeldtaal die iedereen begrijpt.

Villa Groen

Materiaal in zijn waarde laten

Zoals een sieraad een verrijking van een persoon is, zijn in deze woning de “sierraden” geaccentueerd. Omdat ze de moeite waard zijn. De mooie gladde wanden zijn geaccentueerd met strijklicht. Daarentegen zijn de ruwe oppervlaktes met contrastrijk spotlicht opgelicht. Een vanzelfsprekend zijn er hele mooie armaturen uitgekozen.

Architect: Maas Architecten
Lichtadviseur: Martin Reitsema

Klik hier voor het lichtplan

St Janshof

Subtiel invallen van licht

Het licht “piept de woning binnen”. Gelegen in de binnenstad is er door de schaduwwerking van andere gebouwen vaak sprake van verborgen licht. In het plan komt dit thema terug. In de horizontale lijnen in de tekening piept het licht op plint hoogte uit de wand voor belichting van de vloer. Ook piept er licht uit de verticale lijnen om het plafond te belichten. En uit de nissen ontsnapt het licht naar de gang. Een spel van onorthodoxe en vooral spannende lichtpunten.

Architect: MAX Property Investment & Design Ltd.
Lichtadviseur: Norbert Staneke

Klik hier voor het lichtplan

Villa in het Gooi

Horizontaal wordt verticaal

Een huis met interessante zichtlijnen. De architectuur nodigt uit om voorbij de verblijfsruimte te kijken. Om dit gevoel te versterken zijn er subtiele lichtaccenten aangebracht zowel binnen als buiten. De zichtlijnen worden ondersteund door te variëren in lichtrichting en de aandacht te verleggen van horizontale naar verticaal verlichte vlakken. De architectuur wordt “leesbaar” door de op natuurlijke wijze geïntegreerde kunstverlichting.

Architect: BK. Architecten
Lichtadviseur: Frans van Hooijdonk

Klik hier voor het lichtplan

Villa Hagemeier

Aandacht op karakteristieke elementen

De woning valt op door de bijzondere elementen. Deze stonden centraal in het lichtplan. De trap is aan de onderzijde belicht waardoor de rondingen maximaal zichtbaar worden. Het accent op de bijzondere kachel en zo ook de heldere aanlichting van de oude bakstenen maken de historie van het pand geheel waar. Een belevenis om zo te wonen!

Architect: Maas Architecten
Lichtadviseur: Martin Reitsema

Klik hier voor het lichtplan

Appartement Domburg

Tastbaar licht

Een particulier woonhuis of appartement vraagt om een speciale aandacht wanneer het gaat om beleving en vormgeving. Om goed met de consument en interieur architect van gedachte te wisselen dient de verlichting tastbaar te worden. Bijgaand voorbeeld van een appartement laat zien hoe dit werkt.

Lichtadviseur: Annette Huijsman
Opdrachtgever: Fam. van Loon

Klik hier voor het lichtplan

WILT U MEER INFORMATIE?