Projectmanagement

Bij Arpalight ontzorgen we de klanten van begin tot eind. We ondersteunen hen van idee tot tastbaar resultaat: een ruimte waarin iedereen in staat wordt gesteld om optimaal te presteren en het beste uit zichzelf te halen. Met professioneel lichtadvies geven we u niet alleen lichtinspiratie voor deze optimale ruimte, maar we begeleiden u ook bij het project zelf en de montage van de verlichting.
[wpex more="Lees verder" less="Tekst inklappen"]

Projectmanagement

Met een goed lichtontwerp en professioneel lichtadvies bent u er nog niet. Het hebben van voldoende lichtinspiratie is stap één, maar voor een perfect resultaat is een goede uitvoering ook van cruciaal belang. Wij vertalen de lichtinspiratie naar concrete actiepunten, zodat uw wensen realiteit worden. Hierbij denken we aan vragen als:

  • Welke lichtbronnen en apparatuur zijn er nodig?
  • Moeten de producten per etage worden verpakt?
  • Is de afhanghoogte goed gecontroleerd?
  • Zijn de montage-instructies duidelijk genoeg?
  • Is de juiste dimapparatuur toegepast?
  • Zijn alle levertijden dubbel gecheckt?

Dankzij onze intensieve begeleiding weet u zeker dat uw project in goede handen is. We begeleiden de levertijden met de diverse leveranciers en zorgen ervoor dat alles goed is geregeld. Bij Arpalight is een afspraak ook daadwerkelijk een afspraak, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Montage

Ook bij de montage kunt u rekenen op de ondersteuning van Arpalight. De montage van (maatwerk) armaturen vraagt om nauwkeurig werk. Met passie voor ons vak en ervaring met lichtmontage gaan we aan de slag. In ons professioneel lichtadvies streven we naar 100% tevreden klanten, ook al betekent dat iets meer werk. Hierbij verliezen we het verlichtingsplan natuurlijk niet uit het oog. Van lichtinspiratie tot verlichtend resultaat: dat is Arpalight.[/wpex]

Meer weten over projectmanagement?

Wilt u ontzorgt worden?