Lichtadviseur en lichtexpert: Arpalight

Tegenwoordig weten we dat er veel factoren zijn die het werk sneller, productiever en vooral aangenamer kunnen maken. De setting en de omgeving waarin gewerkt wordt, is minstens zo belangrijk als de werkzaamheden zelf. Met die kennis gaat Arpalight als lichtadviseur aan de slag. Het creëren van de ideale omgeving is onze passie, het optimaliseren van uw werkzaamheden is ons doel. Verlichting en akoestiek zijn belangrijker dan u denkt en een Arpalight lichtexpert helpt u daarbij.

Een lichtexpert voor iedere omgeving

De effecten van verlichting en akoestiek worden vaak onderschat, maar de setting en de omgeving waarin u werkt zijn erg belangrijk. Het juiste licht kan zorgen voor productiever handelen en prettiger leven. Te fel licht kan zorgen voor hoofdpijn; te zacht licht kan juist vermoeiend werken. Arpalight kan als professioneel lichtadviseur inschatten wat uw ruimte nodig heeft. Zo helpen we u om het maximale uit uw omgeving, uzelf en uw collega's te halen.

Lees verder

Kennismaken met onze lichtadviseurs?

Wij stellen onszelf graag aan u voor. Tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen uw wensen in kaart gebracht worden, waarna onze adviseurs u een uitgebreid plan voor kunnen leggen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

WILT U MEER INFORMATIE?