Een lichtplan opstellen?

Verlichting is meer dan het ophangen van simpele lampen om het donker buiten de deur te houden. De juiste verlichting stelt u in staat om te excelleren. Productiever, sfeervoller en prettiger werken. En laat dit nou juist de passie van Arpalight zijn. Het creëren van de perfecte ruimte, waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Dankzij het juiste lichtplan kan het allemaal. Laat uw lichtplan opstellen door één van onze professionals. Zij zullen uw droomruimte verwezenlijken.

Van a tot z: een lichtplan opstellen op maat

Bij Arpalight leveren we geen half werk: we voorzien u van een compleet lichtplan waarbij rekening wordt gehouden met veel verschillende aspecten van verlichting, uw werk en andere eisen. Uw ideeën zijn onze wens. Zo creëren we gegarandeerd de ruimte van uw dromen. Als we een lichtplan opstellen, houden we onder meer rekening met:

  • De hoeveelheid licht om in te werken
  • De felheid van het licht; het mag natuurlijk niet verblindend zijn
  • De kleur van het licht
  • De Arbo-eisen

[wpex more="Lees verder" less="Tekst inklappen"]

Door rekening te houden met de hoeveelheid, de felheid en de kleur van het licht, zorgen we ervoor dat de beleving van het licht optimaal is. Het uiterlijk van de ruimte, de productiviteit van de gebruikers en de vormgeving van het licht; het zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat u het beste uit uzelf kunt halen. Allemaal dankzij de juiste verlichting en akoestiek.

Meer dan een lichtplan

Wij denken verder dan enkel het verlichtingsplan. Er komt weliswaar een uitgebreid advies en een plan op maat op tafel te liggen, maar een lichtplan opstellen betekent niets zonder de uitvoering ervan. Daarom helpt Arpalight u ook met het daadwerkelijk verwezenlijken van uw ideale ruimte. Ook bij de montage kunt u dus rekenen op de hulp van Arpalight. Kijk eens op onze website naar wat wij voor u kunnen betekenen. Ook uw droomruimte kan werkelijkheid worden!
[/wpex]

Ondersteuning of een lichtplan laten opstellen?

Arpalight ondersteunt u graag bij het maken van uw plan. Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.

WILT U MEER INFORMATIE?