Verlichtingsplan

Het ultieme verlichtingsplan maken voor uw omgeving is meer dan het ophangen van een paar lampen. Licht heeft meer invloed dan u denkt. Het heeft effect op de gemoedstoestand, de productiviteit en de werksfeer. Daarom is een professioneel verlichtingsplan maken voor uw bedrijfspand belangrijk. Bij Arpalight erkennen we het belang van het interieur en de plaatsing van licht. We weten welk verschil een professioneel verlichtingsplan kan maken.

Professioneel verlichtingsplan

De meeste architecten en managers schenken geen aandacht aan de juiste verlichting bij het ontwerpen van een ruimte. Dat is een gemiste kans, want er is heel veel winst te behalen met het juiste licht en goede akoestiek. Arpalight heeft ervaren lichtplanners in huis, die uw ruimte graag voorzien van al deze voordelen.

[wpex more="Lees verder" less="Tekst inklappen"]

Zo’n verlichtingsplan maken we natuurlijk niet zomaar. We houden rekening met een groot aantal factoren, om een zo compleet mogelijk plan op papier te kunnen zetten. Hierbij letten we op de beleving en de vormgeving, maar ook op de duurzaamheid van het licht dankzij onze cradle to cradle verlichting. Ook met uw portemonnee wordt rekening gehouden: het financiële aspect vinden we net zo belangrijk. En last but not least: het functionele aspect. Welke effecten heeft het licht op uw dagelijkse ritme? Arpalight houdt overal rekening mee.

Kom in contact met Arpalight

Het beste uit mensen halen is ons doel. Met de perfecte fysieke omgeving en de juiste verlichting en akoestiek, realiseren we dat doel gegarandeerd. Dankzij een compleet plan valt u als bedrijf niet alleen op, maar wordt ook de werksfeer verhoogd. Wij zijn een enthousiaste specialist in ons vakgebied en we nemen elke nieuwe klus met het grootste plezier en een enorme passie onder handen. Het zien van resultaat is onze drive. Interesse in een lichtplan? Neem dan contact met ons op en laat een verlichtingsplan maken.
[/wpex]

Ondersteuning bij het maken van uw plan?

Een verlichtingsplan maken doet u niet alleen. Schakel de lichtexperts van Arpalight in voor het opstellen van uw lichtplan. Neem snel contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

WILT U MEER INFORMATIE?