Lichtontwerper

Een professionele lichtontwerper die rekening houdt met al uw wensen, de omgeving én de effecten die de verlichting en akoestiek op uw dagelijkse werkzaamheden hebben; dat is Arpalight. Al jaren adviseren we architecten, managers, inrichters en installateurs over het ontwerpen van de optimale fysieke omgeving. Dat doen we nog steeds met het grootste plezier, veel passie en een flinke dosis originaliteit.

Onze lichtontwerpers zijn van alle markten thuis

Om wat voor ruimte het ook gaat; onze lichtontwerper weet wat een ruimte nodig heeft om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Werken, wonen of ontspannen? Dankzij de specialistische lichtplannen van Arpalight doet u het allemaal als nooit tevoren. Als lichtontwerper helpen wij u met het creëren van de perfecte ambiance. Het resultaat: ruimtes met optimaal gebruiksgemak en een sfeervolle omgeving.

Lees verder

Kennis maken met onze lichtontwerpers?

Een lichtplan laten maken is natuurlijk iets wat u aan een professionele lichtontwerper overlaat. Onze lichtontwerpers nemen graag uw wensen met uw door, zodat het ideale lichtplan voor u opgesteld kan worden.

WILT U MEER INFORMATIE?