TNT hoofdkantoor, Hoofddorp


Lichtplan TNT

TNT heeft de ambitie het eerste post- en expresbedrijf ter wereld te zijn dat emissievrij opereert. Het nieuwe kantoor van TNT in Hoofddorp is ontworpen als Green Offices, een innovatieve visie op de ontwikkeling van duurzame kantoren in binnenstedelijke gebieden. Arpalight heeft in samenwerking met Ex Interiors hiervoor een energiezuinig lichtplan gemaakt.

Duurzaamheid

Het nieuwe kantoor voldoet aan de hoogste eisen van duurzaamheid. Waar mogelijk is er dan ook gebruik gemaakt van LED verlichting. Het restaurant is voorzien van Modul Q LED armaturen van Nimbus. Ook de speciaal ingerichte concentratiewerkplekken bevatten een platte LED lichtlijn. Dit armatuur is specifiek voor dit project ontwikkeld en op maat gemaakt.

Communicatieve waarde

Naast duurzaamheid is aandacht besteed aan de communicatieve waarde van het gebouw. De TL/T5 verlichting is aangevuld met bijzondere, decoratieve en energiezuinige sfeerverlichting. Arpalight en EX Interiors hebben een bijzondere reeks armaturen ontwikkeld die perfect past bij het gebouw.

Architect

Architectenbureau Paul de Ruiter en Odette Ex Interior

Lichtadviseur

Team Arpalight

WILT U MEER INFORMATIE?