Morse


Morse

MORSE is een concept voor akoestische optimalisatie en verlichting voor gependelde of plafondinstallatie. Door de vertikale opstelling van de geflockte Basotect panelen is het ontwerp bij uitstek geschikt voor installatie boven gesprekszones zoals vergadertafels en lounges, alsook boven circulatiezones.

Met zijn grote totaaloppervlakte aan geluidsabsorberend materiaal levert elk armatuur een aanzienlijke bijdrage aan het akoestisch comfort. Eén van de panelen is voorzien van een elegant geïntegreerde lichtunit, voor een zacht maar functioneel downlighteffect.

Met slechts twee armatuurtypes, voorzien van drie of vier panelen, kunnen talloze unieke configuraties gecreëerd worden van verschillende schaalgroottes. Dankzij de markante sculpturale en uitgebalanceerde vormgeving draagt elke configuratie bovendien ook bij tot de esthetiek en het karakter van de ruimte.

Het ritmische karakter van het design doet denken aan de gekende Morse-codetaal, die uitgeschreven kan worden als een schijnbaar willekeurige sequentie van lange en korte signalen.

Specificatie:

Uitvoering: akoestisch downlight
Afmeting: 1540x500x360mm / 2330x500x510mm (lxbxh)
Afwerking: Flock
Materiaal: Geluidsabsorberend schuim
Opties: Standaard DALI en switch dimbaar met geïntegreerde corridorfunctie
Lichtbron: Talexx module stark LLE280, 350mA, 6200 Lumen, 53,8 Watt

WILT U MEER INFORMATIE?